Bon dia actives!
Avui us portem una deliciosa amanida per a aquelles que demà han de menjar de tupper a la universitat, a l’oficina, a la feina… : l’amanida de patata i bacon!
Ingredients:
Patates cuites
Bacon
Ceba
Sal i pebre
1 cullerada de vinagre balsàmic
1 culledara d’oli d’oliva
una miqueta de mostassa
una branqueta de julivert
![]() |
| Font: Mode activada |
Preparació:
1. Neteja les patates i posa-les a coure en aigua durant 40 minuts.
2. Després, pela-les, talla-les en rodanxes d’un centímetre i posa-les al tupper.
3. Pela la ceba i talla-la en finets daus.
4. Fregeix la ceba i el bacon durant 15 minuts fins que estigui daurat. Posa-ho al tupper.
5. Assaona amb sal i pebre, i empolvora amb julivert per sobre.
6. Prepara una vinagreta amb el vinagre balsàmic, l’oli i la mostassa, i evoca-ho per sobre del plat.
7. Deixar reposar almenys durant 30 minuts, i llest!
Bon profit actives!
Aïna i Ariadna

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada